وبلاگ

رستوران با موزیک زنده برای شب یلدا|رستوران شب يلدا

رستوران با موزیک زنده برای شب یلدا؛گاهی بد نیست برای تفریح، برای تغییر روحیه اعضای خانواده جشن شب یلدا را ، در رستوران بگیریم و غذا بخوریم. این روزها به گوشه و کنار تهران نگاه کن؛ قطعا یک یا چند رستوران پیدا خواهید کرد که در تدارک جشن شب یلدا هستند اکثر این رستوران ها به رنگ قرمز درآمده اند. با این حال هر رستورانی ممکن است آن رستورانی نباشد که ما می خواهیم. انتخاب رستوران خوب در تهران با خدمات و غذای عالی کار سختی است و در کنار همه اینها باید محیطی را که رستوران برای مشتریان فراهم می کند نیز در نظر گرفت. موسیقی در رستوران یکی از بهترین گزینه های رستوران برای شب یلدا است.

j/رستوران با موزیک زنده برای شب یلدا

برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه ارائه خدمات با ما در تماس باشید.

 

اکثر رستوران ها، کافی شاپ ها و فست فودها از سیستم های توزیع موسیقی برای ایجاد محیطی آرام برای مشتریان استفاده می کنند، اما رستوران هایی نیز وجود دارند که موسیقی سنتی زنده یا پاپ را سرو می کنند. از این دست رستوران ها در تهران زیاد است.

 

غذایی با طعم موسیقایی دلپذیر

یکی از تفریحات ما ایرانی ها رستوران رفتن و خوردن غذا و لذت بردن از محیط مجلل و متفاوت رستوران است. مردم تهران در این زمینه پیشگام هستند. در تهران رستوران هایی با هر سلیقه پیدا می شود. اما گاهی می توانید با یک تیر 3 تیر شلیک کنید هم جشن شب یلدا را ویژه برگذار کنید  و هم غذاهای خوشمزه بخورید و از گوش دادن به موسیقی زنده لذت ببرید. رستوران های متعددی در تهران هستند که مجوز اجرای موسیقی زنده را دارند اما پیدا کردن آن کمی سخت است اما کافه رستوران باران یکی از بهترین رستوران شیک درتهران می باشد که برنامه ی ویژه ای برای شب یلدا برای همشهریان عزیز تدارک دیده است.

کریسمس تنها جشنی نیست که می‌توان در این دسامبر جشن گرفت، بلکه جشن شب یلدا را با بهترین رستوران تهران ارائه می‌کند، «کافه رستوران باران»، لذت ببرید. خود را در روح واقعی جشن گرفتن طولانی ترین و تاریک ترین شب سال ایرانی در شب بلند یلدا غرق کنید. این جشن شامل بهترین غذاهای ایرانی همراه با اجرای زنده و پرانرژی و خواندن سرودهای موسیقی سنتی ایرانی است.

    برای اطلاع بیشتر از رستوران با غذای فرنگی  و رستوران اصیل ایرانی هروی و رستوران شیک در تهران بر روی آن کلیک کنید.

مشتریان از “شب یلدا” چه انتظاری می توانند داشته باشند؟

شب یلدا یکی از فرخنده ترین و طولانی ترین شب های ایرانیان است. کافه رستوران باران برای جشن گرفتن این مناسبت فرخنده منوی ای را تهیه کرده است که مطمئناً از طعم غذا های آن لذت می برید. این منو از بهترین غذاهای ایرانی مانند پولو، بره کوبیده، ماهی، کباب ترش و غیره تشکیل شده است. در کنار غذا و نوشیدنی، اجرای زنده موسیقی و تجربه غذاخوری برای ارتقای تجربه شب یلدا وجود دارد.

 

یلدا: جشن انقلاب زمستانی

نزدیک به چند هزار سال است که از آخرین شب پاییز، شب یلدا، تاریک ترین و طولانی ترین شب سال، ایرانیان با آداب و رسوم گوناگون در مناطق مختلف ایران جشن می گیرند.

شب یلدا طولانی ترین شب سال بین غروب خورشید در 21 دسامبر، آخرین روز پاییز تا طلوع خورشید در 22 دسامبر (تاریخ ها ممکن است متفاوت باشد)، اولین روز زمستان، مصادف با انقلاب زمستانی در نیمکره شمالی است، بنابراین پس  در این شب، شب ها کوتاه تر و زمان روز طولانی تر می شود.

 s/رستوران با موزیک زنده برای شب یلدا

آداب و رسوم ویژه شب یلدا

یکی از مهم ترین جشن های ایرانیان باستان، شب یلدا بود که از دیرباز تا سالیان متمادی اهمیت زیادی داشته است. تا به امروز جایگاه بسیار ویژه ای در بین ایرانیان پیدا کرده است. آداب و رسوم ایرانیان در شب یلدا امروز با هر کشور دیگری متفاوت است.

 

یلدا و کریسمس

یلدا از واژه ای سریانی به معنای تولد و رنسانس گرفته شده است. دانشمند و تقویم شناس بزرگ از شب یلدا با نام «میلاد اکبر» یاد می کند که آن را تولد خورشید می دانند.

به گفته ایرانیان باستان این شب طولانی ترین شب سال روز تولد ایزد مهر یا میترا است و پس از این شب روزها دوباره طولانی می شود تا اعتدال بهاری که روز و شب برابر می شود.

و همچنین می دانیم که این عقیده در میان رومیان رواج داشت و آن را "خورشید شکست ناپذیر" می نامیدند (رومی: Solus Invictus). تولد حضرت عیسی (ع) اما تاریخ دقیق تولد حضرت عیسی (ع) مشخص نیست و برخی هنوز معتقدند که در تابستان بوده است.

مسیحیان برای چندین قرن روز 21 دسامبر را به عنوان روز تولد عیسی جشن می گرفتند تا اینکه پس از تبدیل تقویم جولیان به تقویم میلادی در قرن پانزدهم، روز تولد عیسی در 25 دسامبر مشخص شد.

دقیقاً مشخص نیست واژه یلدا چگونه و از چه زمانی وارد فارسی شده است. از تاریخ آمده است که مسیحیان اولیه که در قلمرو روم زندگی می کردند در سختی های زیادی بودند و برخی از آنها تصمیم گرفتند به ایران مهاجرت کنند. این واژه سریانی به دلیل نزدیکی فرهنگ ها به فارسی راه می یابد.

 

آداب و رسوم ایرانیان در شب یلدا

یلدا، آخرین شب پاییز که طولانی‌ترین و تاریک‌ترین شب سال است، جایگاه ویژه‌ای در میان ایرانیانی پیدا کرده است که از گذراندن این شب طولانی در کنار خانواده با انواع برنامه‌های مفرح تا سحر لذت می‌برند. برای جلوگیری از تاریکی و سردی ناشی از فقدان خورشید روح آنها را ضعیف می کند.

طبق روایات کهن، در روز اول ماه «روز»، پادشاهان ایرانی تخت سلطنتی را ترک می‌کردند و به سفری معنوی در بیابان‌ها می‌رفتند، در حالی که نگهبانان، بردگان و خادمان کاخ سلطنتی موقتاً آزاد بودند و می‌توانستند مانند دیگران زندگی کنند. کشتی‌ها، رؤسا، پادشاه و مردم عادی در یک مکان یکسان به نظر می‌رسند. با این حال، این ثابت نشده است و ممکن است یک افسانه بیش نباشد.

هندوانه، آجیل، انار و شیرینی معمولاً سرو می شود و از جنبه های نمادین این مراسم است. بیشتر این میوه ها که دانه های زیادی دارند نماد باروری محسوب می شوند. هندوانه و انار به دلیل رنگ قرمزشان نشان دهنده طلوع خورشید هستند.

    برای اطلاع بیشتر از رستوران خوب در میدان هروی  و رستوران با موسیقی زنده در پاسداران و رستوران با موسیقی زنده  بر روی آن کلیک کنید.

میوه ها و غذاهای ویژه شب یلدا

میوه‌ای که در جشن‌های شب یلدا سرو می‌شود انار است، زیرا به دلیل داشتن دانه‌های متعدد، نماد باروری محسوب می‌شد. همچنین رنگ قرمز نماد خورشید و شادی است. با خوردن انار و توسل به آن بر باروری و برکت آنها می افزاید. میوه انار همیشه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و حتی در میان ادیان شناخته شده جهان از جایگاه مقدس ویژه ای برخوردار است، چنان که در افسانه ها نیز از آن یاد شده است. جالب است بدانید که در دین زرتشتی میوه ای مقدس است و از شاخه و دانه درخت در آیین ها استفاده می شود. هندوانه هم مثل انار یکی از ویژه ترین میوه هایی است که در شب یلدا استفاده می شود. در واقع میوه تابستانی است و دلالت بر گرمای تابستان و آفتاب دارد. البته می توان از میوه های دیگر مانند  پرتقال، سیب، خرمالو، گلابی یا حتی کدو تنبل در مناسبت شب یلدا استفاده کرد. آجیل و تنقلات خاص از جمله پسته، بادام، گردو، فندق و توت خشک و انجیر یکی از مهم ترین گزینه ها برای مجالس یلدا است. در گذشته تازه نگهداشتن برخی میوه ها و آجیل ها برای مصرف زمستانه کار آسانی نبود، بنابراین مردم ایران آن ها را به عنوان نوعی نگهداری خشک می کردند.

ایران یکی از قدیمی ترین کشورهای جهان است که سالانه جشن ها، مراسم و آداب و رسوم زیادی در آن برگزار می شود. جشن شب یلدا نیز یکی از آنهاست.

 

شب یلدا چه زمانی است؟

«شب یلدا» یکی از شب‌های مقدس از زمان ایران باستان بوده است. این جشن در زمان داریوش اول در سال ۵۰۲ پیش از میلاد در تقویم رسمی ایرانیان باستان گنجانده شد و هر ساله در 30 آذر معادل 20 یا ۲۱ دسامبر توسط ایرانیان سراسر جهان جشن گرفته می‌شود.

هر ساله ایرانیان به خود یادآوری می کنند که زمستان در راه است، زیرا روزها کوتاه تر و شب ها تاریک تر و طولانی تر می شوند. ایرانیان هر سال طلوع اولین روز زمستان را جشن می گیرند و با انار، شعر و آیین های مقدس به استقبال روزهای بلندتر می روند.

جشن یلدا توسط میلیون‌ها نفر از ایران و کشورهای همسایه آن که در این تمدن و جشن‌های باستانی مشترک هستند مانند آذربایجان، کردستان عراق، افغانستان، تاجیکستان و ترکیه برگزار می‌شود. این جشن از آخرین روز پاییز با غروب خورشید آغاز می شود و تا طلوع اولین روز زمستان ادامه می یابد.

این شب خاص یلدا نام داشت که به معنای تولد دوباره (خورشید) است، زیرا ایده پشت این جشن احترام به پیروزی نور بر تاریکی بود. برای آشنایی بیشتر با این جشن خارق العاده و تاریخی ایرانی با ما همراه باشید.

 

شب یلدا چیست؟

نام این جشنواره، "یلدا"، در نهایت وام گرفته ای از مسیحیان سریانی زبان است. در قرن اول و سوم، مسیحیان شرقی به ایران گریختند تا از آزار و اذیت پناه بگیرند. ایرانیان از طریق آنها با زبان و آداب و رسوم خود در ارتباط بودند. از جمله این آداب و رسوم جشن میلاد حضرت مسیح بود که آن را یلدا می نامیدند.

یلدا در سریانی (گویش آرامی میانه) به معنای "تولد" است، اما در زمینه مذهبی، نام اصلی مسیحیان سریانی برای کریسمس است. از آنجا که نه ماه پس از بشارت سقوط کرد، در آستانه انقلاب زمستانی جشن گرفته می شد.

این که ایرانیان انقلاب زمستانی را جشن می گیرند و مسیحیان سریانی نیز همزمان ولادت حضرت مسیح را جشن می گیرند، کلمه یلدا در بین ایرانیان رایج شد و با استقبال از مسیحیان سریانی و آداب و رسوم آنها جشن خود را یلدا نامیدند.

چله در زبان فارسی به معنای چهل است و چون این شب افتتاحیه چهل روز زمستان سه ماهه است به آن شب چله نیز می گویند. ایرانیان فصل ها را به دوره ای چهل روزه به نام چله تقسیم می کردند. سه چله وجود دارد، یکی در تابستان و دو تا در زمستان.

چله اول در تابستان و دو چله دیگر در زمستان است. به نام چله بزرگ و کوچک می گویند. دو دوره چهل زمستانی به «چله بزرگ» معروف است. از روز اول دی شروع می شود تا 11 بهمن و پس از آن دوره "چله کوچک" که از 10 تا 13 بهمن شروع می شود و تا 30 بهمن ادامه دارد و شامل بیست شب و روز برای ایجاد دومین دوره چهل روزه چله کوچک است.

شب چله و شب یلدا به جای یکدیگر برای اشاره به این جشن باستانی به کار می روند. پس شب یلدا و شب چله یکی است.

 

 

دلیل جشن گرفتن ایرانیان در شب یلدا چیست ؟

ایرانیان باستان به دلیل تجربه ای که داشتند در طول سال به گذر فصول عادت داشتند. آنها متوجه شدند که در برخی از فصول، روزها طولانی تر است، بنابراین می توانند در آن روزها از نور خورشید بیشتری استفاده کنند.

ایرانیان باستان نیز پیرو دین زرتشتی بودند. در آیین زرتشتی، تاریکی با شر همراه است. آنها معتقد بودند که درخشندگی و نور خورشید نماد رفاه و خوبی است و با تاریکی شب در نبرد هستند.

برای جلوگیری از پیروزی شر، ایرانیان باستان معمولاً در گروه‌هایی از خانواده و دوستان دور هم جمع می‌شدند تا این شب را با هم بگذرانند. آنها تمام شب را بیدار می ماندند، داستان ها را به اشتراک می گذاشتند و از جشن تولد خورشید لذت می بردند. و اینجاست که نام یلدا به خود معنا می دهد.

در فرهنگ ایرانی و بسیاری از فرهنگ های دیگر، تاریکی دلالت بر شرارت و تنهایی دارد. از سوی دیگر، نور خورشید، نماد شادی و زندگی است. به همین دلیل است که ایرانیان پیروزی نور بر تاریکی را جشن می گیرند.

 

جشن یلدا چگونه برگزار می شود؟

شب چلّه تا سحر، شب خنده است. خانواده‌ها و دوستان ایرانی دور هم می‌نشینند و خاطرات شاد خود را به یاد می‌آورند و فرصتی را برای با هم بودن زیر یک سقف جشن می‌گیرند و از همراهی یکدیگر لذت می‌برند.

در این شب دوستان و خانواده با خوشحالی در خانه بزرگترها جمع می شوند تا طولانی ترین شب سال را پشت سر بگذارند. ایرانی‌ها چیدمان خاصی می‌کنند و خانه‌های خود را با یک میز بزرگ با پاهای کوتاه و یک پتوی قرمز وسیع که تمام فضا را پوشانده تزئین می‌کنند.

 

در گذشته، کورسی راه حلی برای شب های سرد زمستان در غیاب تجهیزات مدرن بود. اگرچه امروزه همه خانه‌ها کورسی ندارند، اما برپایی آن در شب یلدا برای دور هم جمع شدن و لذت بردن از گرما، رسم است.

 

شما می توانید در این شب زیبا همراه با عزیزانتان، میهمان کافه رستوران باران باشید و از برنامه های ویژه ای که رستوران باران برای شما عزیزان در نظر گرفته است، استفاده کنید . برای رزرو میز با ما تماس بگیرید .

 

غذای شب یلدا

همان طور که گفته شد، در بالای میز، میزبان آجیل و میوه های مختلف مانند هندوانه و انار قرار می دهد. میوه های شب یلدا معانی نمادین دارند. برخی معتقدند که هندوانه به دلیل شکل کروی خود نشان دهنده خورشید است. برخی دیگر بر این باورند که خوردن هندوانه در آن شب شما را از ابتلا به بیماری های زمستانی دور می کند و شما را از شر شیطان محافظت می کند. علاوه بر این، انار نماد تولد و درخشش زندگی است.

اگرچه شهرهای مختلف ایران در شب یلدا غذاهای مختلفی سرو می کنند، اما هر شهر ایران این شب را با خوردن غذاهای سنتی خود جشن می گیرد.اکثر شهرها در این شب خورشت فسنجون، خورش مرغ ایرانی را سرو می کنند.

در شمال ایران سبزی پلو ماهی، یک غذای برنج و سبزی خرد شده، همراه با ماهی دودی یا ماهی سفید سرو می کنند.

در شیراز غذای مخصوص این شب، هویج پلو با مرغ و زعفران سوخاری ایرانی یا کلام پلو است که با برنج و کلم درست می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد رستوران با موسیقی زنده شب یلدا،رستوران شب یلدا،رستوران شب چله کلیک کنید .

ظاهر خاص جشن شب یلدا رنگ قرمز است.

همه چیز قرمز است، نه تنها میوه ها ، بلکه بیشتر مهمانان نیز رنگ قرمز می پوشند. قرمز به عنوان رنگ درخشش زندگی در نظر گرفته می شود.

شب یلدا جشن پیروزی نور بر تاریکی است. برای بزرگ‌تر کردن اهمیت نور، معمولاً در این شب از شمع‌ها و تزئینات نور زیادی در باغ‌ها و خانه‌ها استفاده می‌شود. در بعضی جاها این جشنواره با آتش بازی برگزار می شود.

زمانی در ایران باستان الهه ای به نام الهه میترا زندگی می کرد . میترا الهه نور بود. ایرانی ها معتقدند که او به زندگی مردم گرما می بخشد. جشن شب یلدا تقدیم به اوست و گمان می‌رود میوه‌های قرمز رنگ و تزئینات آن نمادی از درخشش زندگی است و شکوه میترا را فرا می‌خواند.

 

 خواندن اشعار دلربا از حافظ

شمس الدین محمد حافظ شیرازی یکی از شاعران مشهور و نامدار ایرانی قرن چهاردهم است. حافظ نزد ایرانیان بسیار ارزشمند و محبوب است. تقریباً همه ایرانیان نسخه ای از کتاب شعر او به نام دیوان حافظ را در خانه های خود نگه می دارند.

شاید تعجب کنید که چرا حافظ اینقدر محبوب است و با جشن شب چله چه می کند؟ اکثر ایرانی ها معتقدند که اگر از او سوالی بپرسید یا از ته دل آرزویی داشته باشید جواب می دهد.

در شب چله، بعد از اینکه همه غذایشان را خوردند، یکی از بزرگان خانواده شروع به حافظ خوانی می کند. هر یک از اعضای خانواده سؤالی می‌پرسند یا آرزویی می‌کنند و دیوان حافظ را باز می‌کرنند و بزرگ ‌ترین عضو خانواده پاسخ حافظ را می‌خواند و تفسیر می‌کند.

شاهنامه فردوسی «کتاب شاهان»، گلستان سعدی، اسکندرنامه گنجوی «کتاب اسکندر» خوانده می‌شود. میوه های خشک با سماق پخته می شوند. دانه کدو تنبل و گندم برشته را با شیره گز مخلوط می کنند.

 

 

در ادامه به معرفی آداب و رسوم بعضی از استان های ایران در شب یلدا، می پردازیم .

 

قزوین

ماهی دودی و سبزی پلو از غذاهای مرسوم شب های قزوین است. در چنین شبی از داماد برای عروسش هدیه «خونچه چله» می‌فرستند. این شامل لباس، جواهرات، حبه قند و 7 نوع میوه مختلف است.

 

خراسان

در خراسان رضوی و خراسان جنوبی، شربت جوشانده گیاه را ساعت ها در ظرفی سفالی هم می زنند تا کف سفت به وجود بیاید. سپس شکر یا مقداری شربت شیرین کننده دیگر به کف اضافه می کنند. بعد از سرو این مخلوط در شب یلدا با آجیل تزئین می شود. آن‌ها معتقدند آنچه را که  در شب یلدا می‌خورند، در طول سال به فال نیک می‌گیرند، بنابراین میوه‌های خاصی را سر سفره می‌آورند.

در مورد هندوانه می گویند که لکه های کبد را از بین می برد و در برابر گرمای شدید نیمه تابستان مصونیت می بخشد.

داماد مجموعه ای از میوه های مختلف را برای خانواده عروس می فرستد. میوه ها روی سینی مسی پوشیده شده با پارچه قرمز قرار می گیرند. آنها با هدایای مختلف دیگری مانند حبه قند و شیرینی های مختلف همراه هستند. در عوض، خانواده عروس یک تکه پارچه یا لباسی را در سینی خالی می‌گذارند.

 

چهارمحال بختیاری

از آنجایی که مردم استان شاهنامه را به زبان می شناسند، در شب یلدا آن را می خوانند. آنها معتقدند شیر، ماست، پنیر، کنجد، کدو تنبل، چغندرقند در کشک، آویشن دم کرده و نان جو که در شب یلدا سرو می شود در طول سال رونق را به ارمغان می آورد.

کدو تنبل های قرمز بزرگ که نماد خورشید هستند، جوشانده می شوند، تکه تکه می شوند و در دمنوش کشک سرو می شوند.

یک سنت هیجان انگیز پخت نان های بزرگ است که به طور محلی به آن گرده می گویند. قبل از پخت، یک مهره آبی را داخل خمیر قرار می دهند. در شب یلدا نان گرده بین حاضرین تقسیم می شود. هر کس مهره آبی را دریافت کند، خوش شانس ترین فرد خانواده محسوب می شود.

 

شما می توانید در این شب زیبا همراه با عزیزانتان، میهمان کافه رستوران باران باشید و از برنامه های ویژه ای که رستوران باران برای شما عزیزان در نظر گرفته است، استفاده کنید . برای رزرو میز با ما تماس بگیرید .

 

تهران

ضرب المثلی باستانی وجود دارد که می گوید گاهی در تابستان باد گرم کمردرد را به همراه دارد. کسی که در شب یلدا هندوانه بخورد از چنین دردهایی مصون می ماند. این همان چیزی است که قدیمی‌های تهران معتقد بودند.

دیوان اشعار حافظ در چنین شب‌هایی بسیار مورد اشاره قرار می‌گیرد، به‌ویژه زوج‌ها یا کسانی که به امید ازدواج پرشور هستند. گردوها را می شکنند تا ببینند که مغزها چگونه آینده و ثروت آنها را نشان می دهند.

 

مازندران

در مازندران نیز حکمت حافظ و فردوسی را در کتابهای آنها جستجو می کنند. بزرگان داستان های زمستان های سخت، طولانی را تعریف می کنند، قبل از اینکه سپیده دم بعد، عصر جدید نور را آغاز کند.

بعد از شام دور یک کورسی جمع می‌شوند، یا فقط دور هم جمع می‌شوند تا چای، پرتقال، نخود برشته، شیرینی‌های محلی، کشمش، بادام شیرین، نارنگی، سیب، لیمو، خربزه و مخصوصاً هندوانه بخورند.

طبق یک سنت قدیمی گردو را با چشم بسته چیده و بعد از مراسم با آن می خوابند. صبح گردو را می شکنند تا ببینند مغز آن روشن و سالم است یا خشک و تیره است.

دامادهای مازندرانی نیز با ارسال مجموعه ای از لوازم ضروری به خانه عروس از این فرصت برای اثبات خود استفاده می کنند. این مجموعه شامل ماهی، مرغ و سایر مواد مغذی قابل توجه است.

این یک داستان معروف است که وقتی ننه سرما اسطوره ای «ننه سرد» در این شب اشک می ریزد، باران می بارد. اگر پنبه‌های رختخوابش را بیرون بریزد، برف می‌بارید. و اگر گردنبندش را پاره کند، تگرگ می آید.

 

زنجان

زنجان از معدود جاهایی است که «کورسی» هنوز کاربرد عملی دارد. و هر جا که کرسی باشد، گردهمایی به یاد ماندنی خواهد بود.

زنجانی ها در روز یلدا شیرینی های محلی خود از جمله شیرینی های معروف پنجره ای شکل و باقلوا را سرو می کنند. آنها به دیدار بزرگان خود می روند تا دستان آنها را ببوسند، بنابراین در طول سال برکت دریافت می کنند.

کافه رستوران و سفره خانه باران واقع در میدان هروی یکی از این رستوران هاست که همراه با موسیقی زنده و انواع برنامه های متنوع یلدایی ، آماده ی پذیرایی از شما عزیزان در این شب بلند یلدا می باشد.

 

 برای اطلاع از رزو میز و کسب اطلاعات بیشتر میتوانید در سایت ما عضو شوید یا با رستوران باران تماس بگیرید.

مجموعه رستوران و سفره خانه سنتی باران وقع در میدان هروی ، بلوار گلزار دارای فضایی بسیار زیبا تلفیقی از طرحهای سنتی و مدرن دارای سه طبقه که بصورت مجزا به سه قسمت به  ترتیب از طبقه دوم کافه و سفره خانه سنتی و طبقه اول رستوران شیک باران و طبقه همکف قسمت کترینگ و ارائه سرویس پذیرایی در منزل و یا مکان مد نظر مشتریان می باشد

تماس با ما

آرس و تلفن :

تهران_ میدان هروی _ بلوار گلزار _ بعد از کوچه 15 _ رستوران باران
تلفن : 02122527151